3/12/14

΄΄Water Polo Fun΄΄από τον ΝΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ


- ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 16/12/2014 -

Ο Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ διοργανώνει τουρνουά για την ηλικιακή κατηγορία ΠΡΟ-ΜΙΝΙ με την συμμετοχή των ομάδων ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, NO ΠΑΤΡΩΝ, ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (ΣΚΑΘΑΡΙΑ), ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Η ανακοίνωση από τον ιστότοπο του ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ είναι:
΄΄Tο πρώτο Water Polo Fun! είναι γεγονός!
Ο σύλλογός μας ανιχνεύοντας την ανάγκη που υπάρχει ώστε να ασχολούνται όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με την υδατοσφαίριση και ταυτόχρονα έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη της υγειούς προσωπικότητας των παιδιών μέσα από το ίδιο το παιχνίδι και τον αθλητισμό,διοργανώνει το 1ο τουρνουά προμίνι (γεν 2003 και μικρότεροι) Water Polo Fun!
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πολλά παιχνίδια,αφού το Water Polo Fun! θα έχει διάρκεια πάνω από 6 μήνες και να ευχαριστηθούν το άθλημα αναπτύσσοντας σωστή αθλητική νοοτροπία.
Σας καλοσωρίζουμε λοιπόν στο 1ο Water Polo Fun! και σας καλούμε να βρεθείτε κοντά μας και να παρακολούθησετε τις “ναυμαχίες” των μικρών παικταράδων επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους με το πιο ζεστό χειροκρότημα!΄΄

Αποτελέσματα αγώνων:

1η Αγωνιστική

Α΄ Ομιλος
ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 1  -  ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ 2    11-4
ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (ΣΚΑΘΑΡΙΑ)   5-12
ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ   9-3

Β΄ Ομιλος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 2   19-8
NO ΠΑΤΡΩΝ - ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ   18-6
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ   8-7


2η Αγωνιστική

Β΄ Όμιλος
Νηρέας Γέρακα 2-ΝΟΠ: 5-15
Νηέας Χαλανδρίου-ΝΕΠ: 4-13
ΠΑΟ-Εθνικός: 7-13


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου