15/11/13

Διεθνές Διασυλλογικό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης στην Guadalahara (MEX)


Οι Ηλικιακές Ομάδες (γεν. 1996+) του ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΣΦΠ έχουν λάβει πρόσκληση για συμμετοχή στο Διεθνές Διασυλλογικό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης ΄΄1st Copa Quinto Elemento  - Youth Internacional Tournament U18΄΄ το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Guadalahara στο Μεξικό από 23 έως τις 27 Απριλίου 2014. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις, που προορίζονται να φιλοξενήσουν το Παγόσμιο Πρωτάθλημα FINA 2017, και συγκεκριμένα στο Aquatic Center Scotiabank.
Στο τουρνουά θα συμετέχουν 30 από τους καλύτερους συλλόγους της ηλικιακής κατηγορίας U18 (20 αγοριών και 10 κοριτσιών) από την Ευρώπη και την Αμερική, συνολικά 390 αθλητές, και θα γίνουν συνολικά 100 αγώνες μέσα σε 5 μέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοργανωτή οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν προσκληθεί και αναμένεται η επιβεβαίωση συμμετοχής τους είναι:

ΕΥΡΩΠΗ
C.N. Barcelona(ESP), C.N. At. Barceloneta (ESP), C.N. Catalunya(ESP), C.N. Sabadell(ESP), Pro Recco (ITA), Partizan Belgrado (Serb), Primorac Kotor (MTN), Jug Dubrovnik(CRO), Posillipo (ITA), Budapest Honvéd (HUN), Spandau 04 (GER), Pescara (ITA), Vasas Budapest (HUN), Primorje (CRO).
ΗΠΑ
USC, UCLA Cal, Stanford, Long Beach State, Pacific, UCSB, Pepperdine, St. Francis, UC-Irvine
ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ (Οι 5 καλύτεροι σύλλογοι)
ARGENTINA, BRASIL, CANADA, COLOMBIA Y PUERTO RICO.
ΜΕΞΙΚΟ (Οι 5 καλύτεροι σύλλογοι)
Jalisco, Pumas, Baja California Sur, Nuevo Leon, DF.

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ?ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ? ΜΕΣΟ ΚΟΕ ? ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΜΕΤΙΜΗ
    ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι αλλά δεν έχω ασφαλείς απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Βρήκα την συγκεκριμένη διοργάνωση στο διαδίκτυο και θεώρησα καλό να την αναρτήσω. Σε περίπτωση που έχω κάποια επιπλέον ενημέρωση θα κάνω σχετική ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή