8/4/13

Σενάρια Υποβιβασμού

Μετά από τα χτεσινά αποτελέσματα της 18ης Αγωνιστικής της Α1 ανδρών, εάν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τη δυναμικότητα των ομάδων έρθουν φυσιολογικά και  δεδομένο ότι μόνο η Ηλιούπολη και το Φάληρο έχουν παίξει με την Πάτρα, οπότε υπάρχουν ακόμα 3 βαθμούς δεδομένους για την Κέρκυρα, Χανιά και Πανιώνιο, δύο ειναι οι ομάδες που κινδυνεύουν να συνοδεύσουν τον Ν.Ο. Πατρών στην Α2, το Φάληρο ή η Ηλιούπολη (και με προϋποθέσεις τα Χανιά σε τυχόν τριπλή ισοβαθμία).

Ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου έχει ουσιαστικά έναν αγώνα για να πάρει βαθμούς, τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με την Κέρκυρα (ισοβαθμία μεταξύ Ηλιούπολης και Φαλήρου είναι υπέρ της πρώτης).

Τρεις περιπτώσεις
α) Ήττα του Φαλήρου από την Κέρκυρα : το Φάληρο παραμένει στους 15 βαθμούς και η Ηλιούπολη θέλει τουλάχιστον μία ισοπαλία ή μια νίκη στους επόμενους τέσσερις αγώνες της για να μείνει αυτή στη κατηγορία και να πέσει το Φάληρο.

β) Ισοπαλία του Φαλήρου με την Κέρκυρα : το Φάληρο ανεβαίνει στους 16 βαθμούς και η Ηλιούπολη θέλει τουλάχιστον δύο ισοπαλίες ή μία νίκη στους επόμενους τέσσερις αγώνες της για να μείνει αυτή στη κατηγορία και να πέσει το Φάληρο.

γ) Νίκη του Φαλήρου επί της Κέρκυρας : το Φάληρο ανεβαίνει στους 18 βαθμούς και η Ηλιούπολη από τους 14 βαθμούς θέλει μία νίκη και μία ισοπαλία στους επόμενους τέσσερις αγώνες της για να μείνει αυτή στη κατηγορία και να πέσει το Φάληρο. Με δεδομένο ότι η Ηλιούπολη παίζει με τα Χανιά και εάν τα κερδίσει θέλει μια ακόμα ισοπαλία για τη παραμονή της, τότε πρέπει τα Χανιά να βρουν κάποιο βαθμό από τα παιγνίδι τους με το Πανιώνιο για να ξεφύγουν από τους 18 βαθμούς.

Στους 18 βαθμούς μπορεί να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Φαλήρου, Ηλιούπολης και Χανίων (εξαρτάται τι θα γίνει στο παιγνιδι Χανίων-Ηλιούπολης) ή τριπλής ισοβαθμίας μεταξύ Φαλήρου, Ηλιούπολης και Πανιωνίου (υποβιβάζεται το Φάληρο).

Η τύχη της παραμονής είναι στα χέρια του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου